Algemene voorwaarden

 

Algemene verkoopvoorwaarden (incl. reserveringen & prijzen)

De in Villa Knabbelbont geboren konijntjes worden gespeend op een leeftijd van 7-8 weken en mogen vanaf een leeftijd van 8 weken naar hun nieuwe eigenaar. Als je interesse hebt in één of meerdere van de konijntjes uit een nest dan ben je welkom om langs te komen. Je kunt dan kennismaken met het nest en de ouderdieren en ook alvast je voorkeur voor een konijntje aangeven. Vanaf de leeftijd van 6 weken geef ik met 99% zekerheid het geslacht van het konijntje aan.

Als je je keuze voor één van de jonge konijntjes hebt gemaakt dan kun je hem reserveren. In dat geval vraag ik een aanbetaling van € 10,- per gereserveerd konijntje . Mocht het konijntje in de tussentijd komen te overlijden of ziek blijken, dan wordt deze aanbetaling terugbetaald. Als je echter zelf, om welke reden dan ook, afziet van de koop dan wordt de aanbetaling niet teruggegeven.

Het resterende verkoopbedrag wordt betaald bij het ophalen van het konijntje.
Het verkoopbedrag wordt vooraf met u besproken en daarvan wordt niet meer afgeweken.

Villa Knabbelbont-konijntjes worden met veel liefde en zorg grootgebracht. Naast een goede, regelmatige gezondheidscontrole wordt er ook tijd besteed aan de socialisatie en opvoeding van de jonge konijnen tijdens hun nestperiode.

Ondanks deze zorg kan een konijntje natuurlijk ziek worden, anders opgroeien dan verwacht (niet aan de verwachtingen van de nieuwe eigenaar voldoen) of in het ergste geval komen te overlijden. Omdat het levende dieren betreft, kan ik hier geen garantie op geven. Mocht één van bovenstaande zaken aan de orde zijn, dan kan ik helaas het aankoopbedrag niet teruggeven. In uitzonderlijke gevallen mag het konijntje wel weer teruggebracht worden, dit moet vooraf wel besproken zijn. Dit alleen in geval van een mislukte koppeling met een reeds aanwezig konijntje bij de eigenaar.

Als koper mag je er van uitgaan dat ik alleen dieren meegeef, waarvan ik denk dat zowel hun gezondheid als gedrag helemaal 100 % is. Mocht ik hier twijfels over hebben dan krijgt u het diertje (nog even) niet mee en wordt de reden hiervan natuurlijk verteld. Wel raad ik de nieuwe eigenaar van een jong konijn altijd aan om even met het diertje langs een dierenarts te gaan voor een gezondheidscheck en de entingen tegen myxomatose en VHS (zeker als zij buiten gaan verblijven)

De prijs van een Villa Knabbelbont-konijntje is afhankelijk van de leeftijd van het betreffende konijn. De prijs wordt u ten alle tijden vooraf medegedeeld.

Bij dit bedrag is ook een “konijnen-pakket” inbegrepen, hierin zit wat overgangsvoer (Havens Kuni M5), stamboom (op verzoek) en de levenslange service van het gratis knippen van de nagels, aan ons adres.

213 keer gelezen